Sape de Haan

Energy Networks is een onafhankelijk adviesbureau met het realiseren van duurzame hybride energienetwerken en gebiedsontwikkeling als belangrijkste specialismen.

Als adviseur is Energy Networks betrokken bij uiteenlopende opdrachten, zoals adviesdiensten, haalbaarheidsstudies, businessanalyses, interim-management voor opbouw- of veranderingsprocessen en projectmanagement voor complexe, integrale gebiedsontwikkelingen waar duurzame energie een belangrijke rol speelt.

Energy Networks streeft naar maximale milieuwinst, minimale kosten en een optimaal economisch rendement. Ons motto? Synergie in energie. Daar staan wij voor.

Energy Networks is opgericht en in eigendom van Sape de Haan. Met zijn ruime, jarenlange ervaring binnen de duurzaamheidbranche, bij overheden en bij tal van bouwconcerns biedt hij een efficiënte en effectieve aanpak die binnen een zo kort mogelijke tijd leidt van beleid naar plan, en van plan naar project. Sape ontzorgt, ondersteunt, stuurt en regiseert, en is met Energy Networks de verbindende factor tussen ecologie en economie en tussen overheid en bedrijfsleven. Hij ontwikkelde de unieke werkwijze van Energy Networks, waarin binnen verschillende fasen de weg van haalbaarheidstoets naar realisatie doorlopen wordt. Zijn expertise en betrokkenheid maken Energy Networks dé partner voor de ontwikkeling van hybride energienetwerken.